Burhan Dinçbal Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslararası düzeyde adımızı duyurmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı; İdealist, Çalışkan, Kendine güvenen, Ahlaklı, İlkeli ve dürüst, Önce ülkem diyebilen, Hoşgörülü ve dengeli, İletişimci ve kültürlü, Zamanı iyi kullanan, Sorumluluk sahibi, Geleceğe emin adımlarla yürüyebilen, Sağlam karakterli öğrenciler, yetiştirmektir.

Başarılar: Sportif Başarılar...(Kız Futbol Türkiye 4.lüğü),(Erkek Futbol il birincilikleri...) Halk Oyunları Türkiye 4.lüğü

Saatler: Ders Başlangıç: 08:30 Ders Bitiş : 14:40
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce